Kerkohet Operator ne Gjuhen Gjermane

Publikuar nga ACC Tirana from Tiranë 79

Detajet e reklamës

ACC Tirana - nje kompani e afirmuar ne tregun Shqipetar, me filial kryesor ne Gjermani kerkon Operator ne Gjuhen Gjermane. Ofron : - Orare fleksibel ( part time dhe full time) - Rroge baze (280-380 Leke/Ora) + Bonus ( per cdo sondazh te realizuar mesukses) - Pushime vjetore dhe ditet e festave te paguara - Siguracione te paguara dhe kontrate pune - Trajnim 3 ditor dhe mundesine e menjehershme per te filluar pune - Bonus mujor per performancen me te mire - Ambjente komode, te dezinfektuara - Pozitivitet dhe bashkpunim Kerkesat : - Nivel shume i mire i gjuhes Gjermane - Deshire dhe motivim per te punuar - Korrektesi ne orare dhe respektim i rregullave baze

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko