KERKOHET RROBAQEPESE

Publikuar nga pespa from Durrës 805

Detajet e reklamës

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Rrobaqepse Kriteret e kerkuara: 1. Kandidati duhet te kete eksperience pune ne rrobaqepsi per copa industriale 2. Te jete me vendbanim ne Durres 3. Te kete njohuri ne makina qepje Të interesuarit të na kontaktojnë në: E-mail: cv@pespagroup.com Cel. : 0689080363

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko