Kerkoj Elektriçist

Publikuar nga Chat from Tiranë 221

Detajet e reklamës

Kerkoj Elektricist me eksperienc pune me instalime civile. Paga e kenaqshme + siguracione. Mosha 25 - 40 Vjec. Te njohi mire projektet dhe te dij ti zbatoj. Tirane:Liqeni Artificial-Rruga Liman Kaba Nr.Tel:0682929540

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko