Kerkoj Elektriçist dhe ndimes

Publikuar nga Chat from Tiranë 90

Detajet e reklamës

Kerkoj Elektricist dhe ndimes elektriçist me eksperienc pune ne instalime civile. Pagesa me marrveshje + siguracione. Komplekse pallatesh. Tirane:Liqeni Artificial-Rruga Liman Kaba Nr.Tel:0682929540

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko