Kërkoj shtepi me qera ose dike me nda qeran

Publikuar nga Phantom Phantom from Tiranë 794

Detajet e reklamës

Përshëndetje,kërkoj shtepi me qera për ni person, ose person që ka shtepi dhe deshiron me e nda Për çdo informacion kontaktoni whats up ose telefon.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko