Kerkoj te jap liçense me qera.

Publikuar nga Chat from Tiranë 614

Detajet e reklamës

Jam inxhinier mekanik dhe jam i pajisur me deshmi per instruktor teorie dhe isha i interesuar ta jepja me qera.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko