Kerkojme operatore gjermanisht per sondazhe

Publikuar nga ACC Tirana from Tiranë 138

Detajet e reklamës

ACC Tirana kerkon operatore telefonike gjermanishtfoles per sondazhe/hulumtim tregu. JO sherbim klienti! JO marketing/shitje! Projekte te reja dhe gjithnje interesante 😃 Kontrate sipas legjislacionit shqiptar. Paga nder me konkurrueset ne treg dhe kushte pune optimale! Gjermanishtja e lexuar dhe ajo e folur duhet te jene ne nivel te kenaqshem. Te interesuarit mund te dergojne CV ne info@acc-alb.com ose te na kontaktojne ne numrin 045601030. Per intervista pune, mund te paraqiteni dhe prane zyrave tona ne rrugen Abdulla Keta, prane Selvise (nga e hena ne te premte, 9:00 - 17:00).

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt