Konsulent Imobiliar

Publikuar nga Andi from Tiranë 512

Detajet e reklamës

Jeni duke kërkuar një mënyre të re për të bëre biznes? Do të jesh I pavarur në biznesin tënd dhe të bësh zgjedhjet e tua? Nëse je energjik, I komunikueshëm, me ambicie për te pasur nje karrierë profesionale në fushën e Real Estate jeni personi I duhur për t’iu bashkuar ekipit lider ne këtë industri. Agjencia imobilare RE/MAX Vizion kërkon të punësoje agjent imobiliar RE/MAX Vizion është themeluar ne shtator 2017. Vizioni I zyres tonë ka qënë të punojmë me më të mirët dhe vetëm më të mirët e tregut në mënyrë që ti shërbejmë klientëvë tanë sa më mirë. RE/MAX Vizion administron dy zyrat më të sukseshme për muaj me rradhë ne fushën e Real Estate. RE/MAX Vizion 1 ndodhet ne kompleksin Delijorgji ndërsa RE/MAX Vizion 2 ndodhet ne rrugën Komuna e Parisit. Kriteret : 1- Mosha 23 deri ne 40 vjec 2- Eksperiencë ne shitje. Eksperiencë në fushën imobiliare përbën avantazh 3- Të jetë njohës I mirë I paketës Microsoft Office 4- Të ketë mbaruar arsimin e lartë 5- Njohja e një prej gjuhëve të huaja, Anglisht ose Italisht përben avantazh. 6- Të ketë aftesi shumë të mira komunikuese dhe dëgjuese. 7- Të jetë I aftë të punojë në grup dhe të mbajë presionin e punës. Nëse plotëson kriteret dhe je gati për tu bëre pjesë e ekipit dërgoni CV-ne tuaj në adresën e email: hr.vizion@remax-albania.al

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0