Kontakt Shpk Apartament 1+1 me hipoteke

Publikuar nga fationa from Tiranë 178

Detajet e reklamës

Apartament i vendosur në katin e 6-të, me orientim drejt jug – lindjes dhe 1 verandë që i jep frymemarrje e shlodhje ditëve tuaja me pamjen e bukur të malit të Dajtit. Zona e ditës krijon hapsira të lirshme për ndenjen, gatimin e ngrënien dhe lidhet e zonën e natës nëpërmjet një korridori të vogël. Dhoma e gjumit ka sipërfaqe të madhe duke ofruar mundësi të ndryshme mobilimi. Tualeti eshte I perbashket per te dyja hapsirat dhe ka nje ndicim dhe ventilim natyral. DETAILS: Orientimi: LindjeJug – Lindje Shkalla: 3 Kati: 6 Tipi: Apartament 1+1 Sipërfaqe Individuale: 60.5 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 7.7m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 68.2m 2 Sipërfaqe Verande: 13.1 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 81.3m 2 Cmimi i Diskutueshem

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt