Kryqezimi 21 Dhjetori Apartament 1+1 Frosina Plaku -

Publikuar nga fationa from Tiranë 170

Detajet e reklamës

Apartamenti 1+1 i mirëorganizuar në një sipërfaqe 111.6 m2 është i orientuar në veri-perëndim dhe përbëhet nga dhoma e gjumit, dhoma e ditës, tualeti, këndi i gatimit dhe llozha nga ku mund të shijosh qetësinë e rezidencës Magnet. Dhoma e ditës është e vendosur në të njëjtën linjë me atë të gatimit. Ajo ka një ndricim të bollshëm dhe vendosja e kolltukut afër vetratës bënë të mundur të shijoni perëndimin e diellit. Dhoma e gjumit është e orientuar gjithashtu nga veri-perëndimi, ka një hapësirë ndricimi të këndshme dhe dalje në llozhë Vendosja në kënd e ambientit të gatimit, bën të mundur ndarjen vizuale në dy nukle të dhomës së ditës nga ajo e gatimit dhe ngrënies duke e lënë dhomën e ditës në pjesën e ndricuar. Tualeti ndodhet në hyrje të apartamentit për të patur një akses të mirë nga ambjentet e ditës dhe ambjentet e natës. KARAKTERISTIKAT Tipi: Apartament 1+1 Shkalla: 1 Kati: 11 Orientimi: Veri – Perëndim Sipërfaqe Individuale: 90.2 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 11.7 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 101.9m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt