oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim  a keni nevojë për një kredi urgjente parash ? mos hezito. më kontakto direkt me email. : raimobrun00@gmail.com

Publikuar nga raimo from Elbasan 108

Detajet e reklamës

Oferta e huasë midis individëve serioz dhe të ndershëm. Përshëndetje, unë jam një person fizik që ofron të gjitha kreditë serioze dhe të ndershme ndërkombëtare që arrijnë midis 8,000 deri 10,000,000 euro, norma e interesit e së cilës është 2% në vit, unë jap kredi Financiar, kredi për shtëpi, kredi për investime, kredi për veturë, kredi personale. Unë jam i gatshëm t'ju dhuroj deri në 45,000,000 Euro gjatë afatit 01 në 30 vjet maksimal me një T.A.E.G. me 2% dhe në të gjitha vendet. Ju lutem më kontaktoni vetëm për të gjitha kërkesat tuaja për kërkesën e kredisë. Email: raimobrun00@gmail.com Whatsapp: +44 7488 863942

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko