Oferta ime është e vlefshme për të gjithë që kanë nevojë për të holla për 3 ditë.

Publikuar nga franc from Berat 923

Detajet e reklamës

Mirëmbrëma. Nga tani e tutje ju ofrohet mundësia që të kontaktoni drejtpërdrejt me investitorët që mund t'ju shoqërojnë për realizimin e projekteve tuaja. Kredia ime fillon nga 1000 euro në 190.000 euro me një normë interesi prej 3% në vit për një periudhë ripagimi prej 1 vit deri në 25 vjet. Kontaktoni: francmatoshi58@gmail.com kështu; ju lutem specifikoni informacionin e kredisë suaj: - Shuma e kredisë? - Afati i ripagimit? Ju lutemi na dërgoni informacionin tuaj dhe ju do të dërgoheni brenda 72 orëve. Kontaktoni: francmatoshi58@gmail.com

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko