OFERTA KUJDES NGA INDIVIDI T SERIOZA DHE T AND HNJES

Publikuar nga adriano from Berat 262

Detajet e reklamës

Unë jam një aksionar dhe operator financiar Adriano López me një kapital prej 400,000,000 € që do të përdoret për të dhënë kredi private afatshkurtra dhe afatgjata që variojnë nga 2,000 deri në 5,000,000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë kredi. 2% deri 3% interes vjetor në varësi të shumës së huazuar sepse, duke qenë private, nuk dua të shkel ligjin e pasurisë. Ju mund të paguani deri në 5 deri në 25 vjet në varësi të shumës së marrë hua. Për më shumë informacion, më kontaktoni me email: adrianolopez1968@gmail.com

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0