Okazion! Apartament 1+1

Publikuar nga genta from Tiranë 575

Detajet e reklamës

Apartament 1+1 kompakt dhe i mirësistemuar në një sipërfaqe prej 59.9 m2. I mirësistemuar për shfrytëzimin më efiçent të hapësirës siguron mjedisin e përshtatshëm për pikënisjen e një familjeje të re. Nga dritaret e mëdha dhe lozha e këndit të ndenjes shpaloset peisazhi piktoresk duke krijuar ambientin e posaçëm për çlodhje dhe qetësi pas një dite të gjatë.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko