Pioneer DDJ-SX3 Controller = 550 EUR, Pioneer DDJ-1000 Controller = 550EUR Pioneer XDJ-RX2 = 800EUR

Publikuar nga BUY IT RITE LTD from Shkodër 522

Detajet e reklamës

Na kontaktoni përmes: EMAIL: nicolellappa@gmail.com, EMAIL: nicolellappa@hotmail.com, Whatsapp Chat: +27837724253, Ne jemi një Furnizues i pajisjeve DJ. Kemi dyqan në Mbretërinë e Bashkuar dhe Afrikën e Jugut. Ne bëjmë shpërndarjen në shumicën e vendeve të botës nëpërmjet shërbimeve të ndërlidhjes DHL, FEDEX dhe UPS. Ne ofrojmë falas në të gjitha vendet. Të gjitha pajisjet DJ janë të reja, origjinale, të mbyllura në një kuti të re me pajisje të plotë dhe vjen me 2 vjet garanci. blerësi i interesuar duhet të na kontaktoni në vijim: EMAIL: nicolellappa@gmail.com, EMAIL: nicolellappa@hotmail.com, Whatsapp Chat: +27837724253, Thirrni ose WhatsApp: +27837724253, 2x Pioneer CDJ-2000NXS2 + 1x DJM-900NXS2 mikser === 1899 EUR, 2x Pioneer CDJ-2000 Nexus + 1x DJM-900 Përzierësi Nexus === 1400EUR, 2x PIONEER CDJ-2000 Nexus + 1x DJM-2000 Përzierësi Nexus DJ === 1500EUR, Pioneer CDJ-TOUR1 Multiplayer === 1800 Euro, Pioneer DJM-TOUR1 TOUR mikser me 4 kanale === 1800 Euro, Pioneer CDJ-2000NXS2 Multi Player === 750 euro, Pioneer DJ Mixer DJM-900NXS2 === 750 euro, Pioneer DJM-900SRT - Mikser DJ === 700 euro, Pioneer CDJ 2000 Nexus ==== 600 euro, Pioneer DJM-2000 Nexus === 600 euro, Pioneer DJM-900 Përzierësi Nexus === 550 euro, Pioneer CDJ-900 Nexus ==== 550 euro, Pioneer DJM 450 Mixer === 300 Euro, Pioneer CDJ 850 ==== 350 euro, Pioneer DJM 850 Mixer === 350 euro, Pioneer DJM-S9 Mixer === 600 euro, Pioneer DDJ SX3 Kontrollues me 4 kanale DJ == 550 Euro, Pioneer DDJ-1000 Kontrollues për rekordbox == 550 Euro, Pioneer DDJ-SR2 Kontrollues për rekordbox == 400 Euro,   Pioneer DDJ-RZX Rekordbox === 870 euro, Pioneer DDJ-RR DJ Controller = 320 euro, Pioneer DDJ-SX DJ kontrollues === 300 euro, Pioneer DDJ-SX2 DJ kontrollues === 380 euro, Pioneer DDJ-RX DJ-Controller === 430 euro, Pioneer DDJ-RZ DJ Controller === 680 euro, Pioneer DDJ-SZ2 ​​kontrollues === 780 euro, Pioneer DDJ-SZ kontrollues === 600 euro, PIONEER DDJ-SR === 250 euro, Pioneer XDJ-R1 ==== 400 euro, Pioneer XDJ-700 ====== 260 Euro, Pioneer XDJ-RX ==== 600 euro, Pioneer XDJ-RX2 DJ Sistem ==== 800 euro, Pioneer XDJ-Aero ==== 300 euro, Pioneer XDJ-1000 ==== 400 euro, Pioneer XDJ-1000MK2 multiplayer ==== 600 Euro, Pioneer RMX-1000 Remix Station DJ Mixer ==== 330 euro, 2 x Pioneer XDJ-1000 + 1x DJM 850 Mixer ===== 1000 euro, 2 x Pioneer XDJ-1000 + 1x DJM S9 Mixer ==== 1100 euro, Pioneer PLX-1000 Turntable ==== 300 euro, TRAKTOR KONTROL S8 DJ kontrollues ==== 500 Euro, TRAKTOR KONTROL S5 DJ kontrollues ==== 400 Euro, TRAKTOR KONTROL S4 DJ kontrollues ==== 280 Euro, TRAKTOR KONTROL Z2 ==== 250 Euro, TRAKTOR KONTROL D2 ==== 240 Euro, Denon MCX8000 DJ Controller ==== 550 Euro, Denon DJ MC7000 DJ Kontrollues Mixer ==== 450 Euro, Denon DJ MC6000 Mk2 Serato DJ Kontrollues ==== 300 Euro, Denon DJ X1800 Kryeministri Mixer ==== 700 Euro, Denon DJ SC5000 Kryeministri | Engine Media Player ==== 710 EURO, Denon DJ VL12 PRIME | Orë profesionale Turntable ==== 520 EURO, Denon DN-D4500 MK2 Dual CD / MP3 Dhe USB Player ==== 250 Euro, Denon SC2900 Kontrolluesi Dixhital dhe Media Player ==== 250 Euro, Numark NV DJ Kontrollues për Serato ==== 300 Euro, Numark NS6II DJ Controller ==== 400 Euro, Numark NVII DJ Kontrollues për Serato DJ ==== 400 Euro, Numark NS7II DJ Controller ==== 500 Euro, Numark NS7 III DJ Kontrollues ==== 550 Euro, Numark NS6 DJ Controller ==== 400 Euro, blerësi i interesuar duhet të na kontaktoni në vijim: EMAIL: nicolellappa@gmail.com, EMAIL: nicolellappa@hotmail.com, Whatsapp Chat: +27837724253, Thirrni ose WhatsApp: +27837724253

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko