Shes ML270 viti 2001 ne gjendje te mir . Makina esht me timon ne krah te djatht Eno Qato

Publikuar nga Alfred Alla from Berat 493

Detajet e reklamës

Dhe nderrohet me 220 viti 2001 dhe lart

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt