Shitet Dyqan 2 katesh, 240m2, Rru Dritan Hoxha (Mes doganes dhe zogut te Zi)

Publikuar nga Chat from Tiranë 1055

Detajet e reklamës

Shtet dyqani me dy katesh. Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Nd.147, Nr.11. Kati i par 60m katror, 4.5 m linear vetrat xhamit faqe me rrugen kryesore. Kati i dyt 180 m katror, 12 liniar vetrat xhamit faqe me rrugen kryesore. Nëse dikujt i interreson vetëm kati i dyt i cili ka hyrje te pavarur nga kati i par, cmimi per vetem katin e dyt ështe 950 euro m katror, aktualisht dyqani është bisnes abazhurash dhe është me hipotek. Nese dikujt i intereson bashk me bisnesin e ambazhureve 13 vjecar, cmimi eshte 40,000 euro per biznesin (Emri i biznesit, paisjet, mobiljet, malli, gjithcka brenda tij). Cmimi extremisht i mire ne krahasim me koston reale. Kontakt: Besnik Akshija ne 00355 682126013

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0