SHITET toke 2000 m2 ne Koder Berxull

Publikuar nga Alfred Alla from Tiranë 331

Detajet e reklamës

Mes gjelberimit dhe ajrit te paster ne koder Berxull SHITET nje shtepi e vjeter dhe toke me siperfaqe 2.000 m2. Toka ndodhet ne terren kodrinor ku qetesia qe ofron zona dhe rruga e asfaltuar qe kalon ngjitur me te,e ben shume te pershtateshme per ndertimin e nje vile. Gjelberimi i pemeve frutore dhe i ullinjeve e bejne shume shplodhes ambjentin perreth. Toka disponon dokumentacion te rregullt dhe certifikate pronesie. Cmimi 50.000 euro.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt