SIRI KODRA Apartament 1+1 me verande

Publikuar nga fationa from Tiranë 134

Detajet e reklamës

Apartament 2+1 ka një organizim racional po pa cënuar funksionalitetin e organizimit planimetrik. Pjesa e ditës ka transparencë dhe është e organizuar si një hapësirë unike. Përpara dhomës matrimoniale ndodhet tarraca e gjelbëruar e cila I jep një atmosferë ndryshe apartamentit. Detaje Tipi: Apartament 1+1 Shkalla: 2 Kati: 7 Orientimi: Veri - Perëndim Sipërfaqe Individuale: 64.0 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 7.8 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 71.8 m2 Sipërfaqe Verande: 13.8 m2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 85.6m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt