SIRI KODRA Apartament 2+1 me verande

Publikuar nga fationa from Tiranë 133

Detajet e reklamës

Apartament 2+1 ka një organizim racional po pa cënuar funksionalitetin e organizimit planimetrik. Pjesa e ditës ka transparencë dhe është e organizuar si një hapësirë unike. Përpara dhomës se dites ndodhen 2 tarraca te gjelbëruara te cilat I japin një atmosferë ndryshe apartamentit. Detaje Tipi: Apartament 2+1 Shkalla: 2 Kati: 8 Orientimi: Veri - Perëndim Sipërfaqe Individuale: 103.2 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 15.6 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 118.8 m2 Sipërfaqe Verande: 29.2 m2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 148.0m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt