SIRI KODRA Apartament 3+1

Publikuar nga fationa from Tiranë 124

Detajet e reklamës

Apartament 3+1. Ideal per ato që kane nevoje për më shumë komoditet.I orientuar nga perendimi dhe me ndricim optimal ne cdo dhomë.Ka një ndarje të qartë funksionale. Përpara apartamentit ndodhen 2 tarraca te gjelbëruara te cilat I japin një atmosferë ndryshe apartamentit. Detaje Tipi: Apartament 3+1 Shkalla: 2 Kati: 7 Orientimi: Veri - Perëndim Sipërfaqe Individuale: 113.1 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 13.8 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 126.9 m2 Sipërfaqe Verande: 14.7 m2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 141.6m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt