SIRI KODRA Apartament 3+1 me verande

Publikuar nga fationa from Tiranë 612

Detajet e reklamës

Apartament 3+1. Ideal per ato që kane nevoje për më shumë komoditet.I orientuar nga jug-perendimi dhe me ndricim optimal ne cdo dhomë.Ka një ndarje të qartë funksionale. Përpara apartamentit ndodhen 2 tarraca te gjelbëruara te cilat I japin një atmosferë ndryshe apartamentit. Detaje Tipi: Apartament 3+1 Shkalla: 1 Kati: 8 Orientimi: Jug - Perëndim Sipërfaqe Individuale: 117.7 m 2 Sipërfaqe e Përbashkët: 13.2 m 2 Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 130.9 m2 Sipërfaqe Verande: 25.4 m2 Sipërfaqe e Përgjithshme: 156.3m 2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko