volcano 35$

Publikuar nga Alfred Alla from Tiranë 280

Detajet e reklamës

MJALTË VOLCANO 💫Mjaltë ideale për fuqizimin e potencës 📌Dobitë: VOLCANO është produkt me origjim nga austria ku ekspertët e fushës natyrale dhe bletare kanë bër përzierje te bimëve të ndryshme me ndikim afrodizjak natyral të cilën mund ta përdorin meshkujt dhe femrat për të rritur fuqinë dhe aftësitë gjatë raporteve intime. ✔ Përzierje ideale për përdorim nga gratë dhe burrat ✔ Nxitës për marëdhënie intime ✔ Rritja e energjis për marëdhënie intime ✔ E zgjatë kohën e marëdhënies intime ✔ Mundëson rritjen e numrit të marrëdhënieve, ✔ Shton suksesin dhe efektin e pjellorisë, ✔ Nxitës bimor pa efekte anësore. ✔ Japin më shumë kënaqësi dhe rehati ✔ Largon frikën & ankthin ✔ Rritë intensitetin e kënaqësisë ✔ Rritë sekrecionet vaginale ✔ 📗 Plotësishtë natyral 📗 📗 Thjeshtë dhe efikas 📗 📗 Pa efekte anësore 📗 ✏ Mjaltë ✏ Xhensen Amerikan ✏ Hithër ✏ Shurup i manit ✏ Glukoza ✏ Gongko Biloba ✏ Polen ✏ Kanellë ✏ Kungull ✏ Soja ✏ Sodium Chloride ✏ Caltrop ✏ Epimedyjon ✏ Xhensen Siberian ✏ Tërshërë ✏ Xhenxhefil, ✏ Galangal ✏Lule të ndryshme (Vanilla) ✏ Royall Jelly ”VOLCANO ©” , përdoret një lugë kafeje (lugë e mesme) 30 min para marëdhënieve seksuale. Efekti arrihet 30 min pas konsumit dhe zgjat deri 24orë.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt